Cavolo Nero

Psychedelische grooves met indie en disco
Kaleidoscope
vr 22 nov ’24 21:00 uur
vr 22 nov ’24
21:00 uur

De liefde voor funk, disco en afrobeat bracht de mannen van Cavolo Nero samen. De psychedelic grooveband staat bekend om energieke muziek en dito optredens. In 2022 brachten ze hun debuut-EP uit en toerde met Popronde door Nederland – een goede kickstart voor nationale bekendheid. Het daverende optreden op Eurosonic gaf pas écht de Noorder ... eh doorslag, waarna hun agenda snel bomvol raakte met festivalshows. Vanavond verruilen ze de grote festivals voor de intieme clubsetting van M. Je bent gegarandeerd van een dansbare avond met dit zestal! En wij kunnen het weten: Cavolo Nero speelde eerder dit jaar tijdens de feestelijke opening van M.

De zeskoppige band bestaat uit zanger en basgitarist Chris Walthaus, zanger en gitarist Jelle Crooijmans, gitarist Sjors Derks, toetsenist en zanger Boudewijn Snijders, drummer Daan van de Ven en percussionist Omar Beganovic. Ze ontmoetten elkaar op de Herman Brood Academie en uit liefde voor dezelfde muzikale genres werd Cavolo Nero geboren. Na de release van twee EP's verschijnt binnenkort het eerste studioalbum. Wanneer de propvolle festivalzomer achter de rug is, gaan de mannen op clubtour door Nederland. Daarbij slaan ze Kaleidoscope natuurlijk niet over!


Kaleidoscope

M wordt eens per maand dé club voor jouw vrijdagavond! Kaleidoscope verrast je continu met een eclectische mix van muziekstijlen. Hier ontmoet het vertrouwde het onverwachte en versmelten traditionele geluiden naadloos met moderne psychedelica en pop. Oefen je dansmoves maar vast: bij Kaleidoscoop gaan de voetjes van de vloer. Zoals het hoort bij een fantastische clubavond! Zoals het patroon van een kaleidoscoop voortdurend verandert en verwondert, doet deze nieuwe programmalijn dat ook. De beste geluiden uit alle hoeken van de wereld verenigen zich op het podium van M. Gegarandeerd een goede start van jouw weekend!


Tijdschema

De deuren van M openen om 21:00 uur, dan kun je alvast genieten van een drankje en de muziek van Space Age DJ Collective. Het concert start om 22:00 uur en duurt tot ongeveer 23:15 uur. Na Cavolo Nero draait Space Age DJ Collective nog een uurtje om de avond compleet te maken!