Aaron Boyd

Voor fans van Marc Lanegan, John R. Miller & Arlo McKinley
Americana Mondays
ma 7 okt ’24 20:15 uur
ma 7 okt ’24
20:15 uur

De Amerikaanse singer-songwriter Aaron Boyd meldde zich in 2019 aan het americanafront met zijn debuutalbum 'Until The End'. Hij begon met liedjes schrijven om zijn gevoelens na zijn worsteling met een alcoholverslaving van zich af te schrijven en dat bleek een gouden greep. Nadat hij vader was geworden gooide hij het roer om. Hij stopte met drinken en besloot om zijn passie voor muziek serieus na te streven. Op zijn tweede album 'Come Undone', welke hij in eigen beheer uitbracht, bezingt Boyd hoe hij uit het dal is geklommen. De muziek doet denken aan artiesten als Mark Lanegan, John R. Miller, John Moreland en Arlo McKinley. Deze man kan wel eens een hele grote worden!

Zijn intense liedjes en prachtige rauwe stem maakte zoveel indruk dat TakeRoot Festival hem speciaal liet overvliegen om exclusief op het festival te komen spelen. Dit was zijn eerste bezoek aan Nederland, maar dat smaakte naar meer. 7 oktober komt de singer-songwriter uit Kentucky voor het eerst naar Eindhoven. En hij komt niet alleen! Aaron wordt bijgestaan door W.D. Miller op diverse snaren.

Americana Mondays Card

Krijg je geen genoeg van Americana Mondays? Bestel dan de Americana Mondays Card! Je bestelt hiermee 10 tickets voor 100 euro. Dat is 50 euro korting ten opzichte van losse tickets!

Op de Americana Mondays Card zit een unieke code, waarmee je voorafgaand aan het concert een ticket boekt op onze website. De kaart zelf geeft geen toegang tot het concert. Belangrijk dus, dat je jouw ticket van tevoren bestelt. De Americana Mondays Card is geldig voor alle Americana Mondays tot en met juli 2024 – het hele seizoen 2023/2024 dus.

Haal je de Americana Mondays Card op bij ons ticketbureau? Vergeet dan niet de bestelbevestiging mee te nemen. Laat je de kaart liever thuisbezorgen? Dat is mogelijk tegen een meerprijs.

Bestel de Americana Mondays Card