Winterpret met Dirk Scheele (2+)

Interactieve wintervoorstelling
Pancake concert
Sat 21 Dec ’24 11:00 uur
Sat 21 Dec ’24
11:00 uur
  • Sat 21 Dec ’24
    11:00 uur
    Second Foyer

This concert is entirely spoken in Dutch.


Stilzitten is er niet bij, want we gaan samen zingen, ons lekker warm dansen en sneeuwballen gooien op liedjes als 'Bibber, Bibber, Bibber' en 'Op de Noordpool'. Binnen bij de kachel zingen we verder met opblaasgitaren en maken muziek met muziekfruit. Ontmoet verrassende dieren in de besneeuwde tuin en geniet van de hilarische pannenkoekenparty met Japie het Apie. Winterpret is een betoverende familiebelevenis in een sfeervol winterdecor. Na afloop is er ook een meet & greet met Dirk!

Dirk Scheele is al jarenlang een gevestigde speler in de kindermuziekindustrie en schrijft en speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen kinderliedjes. Dirk is immens populair onder de jonge doelgroep van 2-7 jaar. Kinderen kennen Dirk uit het theater, waar hij wekelijks gemiddeld 3x optreedt. Ook is hij bekend van Nickelodeon en YouTube met zijn populaire series. Onlangs heeft Dirk voor zijn werk een koninklijke onderscheiding en de allereerste Buma Kindermuziekprijs ontvangen.


Pannenkoekconcerten

Zijn jouw kids ook dol op pannenkoeken én houden ze van muziek? Dan zijn de pannenkoekconcerten in Muziekgebouw Eindhoven voor hen gemaakt! In Muziekgebouw Eindhoven vinden maandelijks leuke pannenkoekconcerten plaats. Hier kunnen de allerkleinsten genieten van een leuk kinderconcert én een verrukkelijke pannenkoek, die ze zelf mogen versieren! De pannenkoeken worden vanaf een uur voor aanvang van het concert geserveerd. De kinderpannenkoek zit bij de entreeprijs inbegrepen.