Help! Een verrassing! (2+)

August houdt niet van verrassingen ...
Pancake concert
Sun 6 Apr ’25 11:00 uur
Sun 6 Apr ’25
11:00 uur
  • Sun 6 Apr ’25
    11:00 uur
    Second Foyer

This concert is entirely spoken in Dutch.


Help! August de vos krijgt vandaag een verrassing van Suus. Wat zou dat voor verrassing zijn? Suus houdt van grote, drukke, spannende dingen. August houdt van rustige en veilige dingen... maar niet van verrassingen. En zéker geen grote, spannende of drukke verrassingen! Help! Wat nu?  
 
Help! Een verrassing! is gebaseerd op het gelijknamige Prentenboek van het Jaar van Miriam Bos (Uitgeverij Lemniscaat). De voorstelling wordt speciaal gemaakt voor de Nationale Voorleesdagen 2024. Poppenspeler Jogchem Jalink (Sesamstraat, de Boterhamshow, Patsboemkledder) brengt dit verhaal over twee hele verschillende vriendjes letterlijk tot leven, met mooie liedjes en dierenpoppen die zo uit het boek lijken te zijn gesprongen! 

Pannenkoekconcerten

Zijn jouw kids ook dol op pannenkoeken én houden ze van muziek? Dan zijn de pannenkoekconcerten in Muziekgebouw Eindhoven voor hen gemaakt! In Muziekgebouw Eindhoven vinden maandelijks leuke pannenkoekconcerten plaats. Hier kunnen de allerkleinsten genieten van een leuk kinderconcert én een verrukkelijke pannenkoek, die ze zelf mogen versieren! De pannenkoeken worden vanaf een uur voor aanvang van het concert geserveerd. De kinderpannenkoek zit bij de entreeprijs inbegrepen.