Electronic Night

HIIIT x Jlin & Perich's Parallels
TROMP Percussion Eindhoven
vr 15 nov ’24 20:00 uur
vr 15 nov ’24
20:00 uur

Als je houdt van beats, innovatie en niet terugdeinst voor een vleugje nostalgie, dan is dit iets voor jou! Met elk concert dat elektronische ritmes op een unieke manier presenteert, belooft deze avond vol verrassingen te zitten.

HIIIT x Jlin

HIIIT: de Nederlandse legendes van moderne percussie. De in 1977 opgerichte groep, toen bekend als Slagwerk Den Haag, heeft de wereld rondgereisd en spannende muzikale en interdisciplinaire samenwerkingen laten zien. Vanavond worden ze op het podium vergezeld door DJ Talismann; een combinatie die ongetwijfeld zal leiden tot een avontuurlijke mix van hypnotische continuïteit, organische klanklandschappen en boeiende scenografie. Het hoogtepunt van de avond is Jlin's Open Canvas: een van de toptracks op haar nieuwe album Akoma. Proef deze frisse track in de video hierboven.


Perich’s Parallels

Betreed een prachtig klanklandschap met Tristan Perich's Parallels voor gestemde triangels, hi-hats en 4-kanaals 1-bit elektronica. Muziek die je meeneemt met een minimale mix van ritme en nostalgie, vanavond gepresenteerd door het percussieduo Keith Ng en Jason Chen. Beide bekroonde percussionisten hebben een indrukwekkend trackrecord van optredens op festivals en evenementen.


Afterparty

Drink nog een drankje na en laat je gaan op de dansvloer. De bar is naderhand open en onze DJ zet de avond voort.