Pas op voor de billenbijter (4+)

Betreden op eigen risico!
Pannenkoekconcert
zo 1 jun ’25 11:00 uur
zo 1 jun ’25
11:00 uur

Elke avond rond de klok van acht uur, kruipt er onder Fiep’s bed een heel gek figuur. De billenbijter, de kakbouter, het kusjesbeest en het poepiemonster komen tevoorschijn. Maar monsters onder je bed bestaan niet. Toch?

Joes is op dit moment in theaters in Nederland en België te zien met haar solovoorstellingen 'Dikkie Dik en de taart', 'Ik zou wel een kindje lusten',  'Deze ridder zegt nee!' en haar nieuwste voorstelling gebaseerd op haar eigen prentenboek 'Hé koe, waar ga jij naartoe?' Haar voorstellingen zijn bewerkingen van prentenboeken. Samen met Dirk Scheele is ze te zien op de populaire kinderzender Nickelodeon. Naast kindertheater presenteert Joes evenementen, concerten en congressen en treedt ze op als solozangeres. 

Pannenkoekconcerten

Zijn jouw kids ook dol op pannenkoeken én houden ze van muziek? Dan zijn de pannenkoekconcerten in Muziekgebouw Eindhoven voor hen gemaakt! In Muziekgebouw Eindhoven vinden maandelijks leuke pannenkoekconcerten plaats. Hier kunnen de allerkleinsten genieten van een leuk kinderconcert én een verrukkelijke pannenkoek, die ze zelf mogen versieren! De pannenkoeken worden vanaf een uur voor aanvang van het concert geserveerd. De kinderpannenkoek zit bij de entreeprijs inbegrepen.

Onderdeel van