Spider-Man: Across The Spider-Verse

Live in Concert
zo 27 okt ’24 20:15 uur
zo 27 okt ’24
20:15 uur
  • zo 27 okt ’24
    20:15 uur
    Hertog Jan Zaal

Beleef de originele Spider-Verse-film als nooit tevoren met 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' Live in Concert! Tijdens dit concert wordt de met een Oscar bekroonde film vertoond op een gigantisch HD-scherm, begeleid door een indrukwekkende muzikale uitvoering van een scala aan muzikanten en instrumentalisten. Dit omvat een volledig orkest, een scratch DJ op draaitafels, percussie en elektronische instrumenten, die de tracks uit de film live ten gehore zullen brengen. De soundtrack van deze film is samengesteld door de Amerikaanse rapper en producer Metro Boomin, met bijdragen van toonaangevende artiesten als Future, Nas, Swae Lee, James Blake, Lil Wayne, Lil Uzi Vert en meer.

Het concert is gecreëerd door de Emmy-winnende en Academy Award en Golden Globe-genomineerde componist Daniel Pemberton, die bekend is van zijn werk aan films zoals Ferrari, The Man From U.N.C.L.E., Oceans 8, Enola Holmes, The Bad Guys en Steve Jobs.

Spider-Man™: Across the Spider-Verse volgt het verhaal van Marvel Comics-personage en Brooklyn-inwoner Miles Morales. Nadat hij superkrachten heeft gekregen door een spinnenbeet, realiseert Miles zich dat hij verantwoordelijk is voor het behoud van het multiversum. Terwijl hij alternatieve versies van zichzelf ontmoet en ontdekt dat er meer dan één persoon het masker kan dragen in de Spider-Verse, moet de tiener via diverse multiversums de stad te redden.