Global Night

Niti Ranjan Biswas, Marcelo Woloski & meer!
TROMP Percussion Eindhoven
za 16 nov ’24 19:00 uur
za 16 nov ’24
19:00 uur

Reis deze avond met ons de wereld rond! Global Night biedt een heerlijke mix van ritmes uit verschillende culturen, gepresenteerd door een uitgebreide line-up van uitmuntende internationale artiesten.

Conversations

Conversations is een unieke samenwerking tussen Momoko Kamiya uit Japan, Niti Ranjan Biswas uit India, Sjahin During uit Turkije, Marta Klimasara uit Polen en Pape Seck uit Senegal. In een concert dat balanceert tussen solo’s en gesproken woord, presenteert elke artiest een stuk dat diep geworteld is in diens eigen culturele traditie omlijst door persoonlijke muzikale verhalen.


DOMNIQ speelt Steve Reich

DOMNIQ nodigt bevriende musici uit voor een programma rondom de drie belangrijkste werken van de Amerikaanse minimalistische componist Steve Reich. De warme klank van zes marimba's wordt aangevuld met vrije improvisaties en Afrikaanse ritmes. Op het podium deze avond staan onder andere de Argentijnse percussionist Marcelo Wolowski (bekend van Snarky Puppy), de Senegalese drummer Pape Seck en leden van de DOMNIQ Group.


Global Beats Improv Night

Pak na de concerten een drankje bij muziekcafé M in Muziekgebouw Eindhoven. Het podium is dan open voor vrije improvisatie op een mooie verzameling slagwerkinstrumenten die dan klaar staan.