Lapiano Creative Sessions

Diverse songwriters en componisten uit Eindhoven en omgeving
For the Love of Music
zo 16 mrt ’25 14:30 uur
zo 16 mrt ’25
14:30 uur

Een creatieve voorstelling waarin tien (singer-)songwriters en componisten uit Eindhoven en omgeving een podium krijgen. Iedere maker zal twee songs laten horen; een solo-optreden en een samenwerking met een van de andere deelnemers. Het is nog een verrassing wie zal optreden, maar het wordt hoe dan ook een creatieve explosie. Verwacht enthousiaste muziekmakers en diverse muziekstijlen. Wat iedereen samenbrengt is een grote passie voor muziek, de ambitie om te creëren, creatief uitgedaagd te worden en te groeien als muzikant. Kortom: Laat je inspireren!

Dit project wordt geleid door Eindhovenaar Guido Lap, pianist, componist, singer-songwriter en eigenaar van Lapiano (muziekschool in Eindhoven).

For the Love of Music

Dit concert is een onderdeel van het project For the Love of Music. Het verenigingsleven is een belangrijke sociale-culturele motor van onze samenleving. Dat vinden wij belangrijk en daarom stellen we onze zalen graag beschikbaar aan iedereen die van muziek houdt: makers, artiesten en muzikanten uit Eindhoven en de regio.