Aaron Boyd

Voor fans van Mark Lanegan, John R. Miller & Arlo McKinley
Americana Mondays
ma 7 okt ’24 20:15 uur
ma 7 okt ’24
20:15 uur

De Amerikaanse singer-songwriter Aaron Boyd meldde zich in 2019 aan het americanafront met zijn debuutalbum 'Until The End'. Hij begon met liedjes schrijven om zijn gevoelens na een alcoholverslaving te verwerken, wat een gouden zet bleek. Met zijn intense liedjes en rauwe stem, die doen denken aan Mark Lanegan en Arlo McKinley, maakte Boyd indruk. Zoveel dat het TakeRoot Festival hem speciaal overvloog voor een concert. Dit was zijn eerste bezoek aan Nederland, maar het smaakte naar meer. Op 7 oktober komt de singer-songwriter uit Kentucky voor het eerst naar Eindhoven. En hij komt niet alleen! Aaron wordt vergezeld door W.D. Miller op diverse snaren.

Support act: DUFFHUES

DUFFHUES is een eigenzinnige singer-songwriter die met invloeden uit blues, folk en punk streeft naar eenvoud en diepgang, los van trends. Zijn nummers zijn korte verhalen, vaak duister, melancholiek en tragisch, met een existentialistische blik. In februari 2024 bracht hij zijn tiende album 'Warlock Enemy' uit, met avant-gardistische folk en onconventionele songstructuren. DUFFHUES vertelt als een moderne troubadour, met een unieke literaire twist op de blues, verhalen die steeds actueler en fascinerender worden.

Americana Mondays Card

Krijg je geen genoeg van Americana Mondays? Bestel dan de Americana Mondays Card! Je bestelt hiermee 10 tickets voor €100. Dat is €50 korting ten opzichte van losse tickets!

Op de Americana Mondays Card zit een unieke code, waarmee je voorafgaand aan het concert een ticket boekt op onze website. De kaart zelf geeft geen toegang tot het concert. Belangrijk dus, dat je jouw ticket van tevoren bestelt. De Americana Mondays Card is geldig voor alle Americana Mondays en één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte.

Haal je de Americana Mondays Card op bij ons ticketbureau? Vergeet dan niet de bestelbevestiging mee te nemen. Laat je de kaart liever thuisbezorgen? Dat is mogelijk tegen een meerprijs.

Bestel de Americana Mondays Card